Pentru a marca Unirea Principatelor Române și Centenarul Marii Uniri a României, Consiliului Județean Maramureș, în colaborare cu Instituția Prefectului – Județul Maramureș și Primăria Municipiului Baia Mare vă invită la un eveniment de amploare.
Miercuri, 24 ianuarie, începând cu ora 11:00, vă așteptăm pe Bd. Unirii din Baia Mare, în zona Catedralei Episcopale “Sfânta Treime”, pentru a asista la cel mai frumos spectacol de cântece patriotice interpretate de artiștii Andrei Păunescu cu cenaclul “Totuși iubirea”, Corala “Armonia”, Corul Bărbătesc din Finteușu Mare, Fanfara Municipală, Taraful și Grupul Folk “Nuanțe” al Școlii Populare de Artă, Găvrilă și Alex Martari, Corul Bărbătesc din Vălenii Șomcutei și Corul “Sfântul Ioan Damaschin” al Studenților Teologi din Baia Mare.
De la ora 12:00 ne vom prinde de mâna și vom încinge cea mai mare hora sub semnul unității. De asemenea, cei care nu vor putea ajunge la timp la hora din Baia Mare, se pot alătura grupurilor formate în localitățile în care se află, întrucât la ora 12:00 în fiecare localitate din Maramureș se va forma câte o horă.
Parteneri în realizarea acestui eveniment sunt Ansamblul Folcloric Național Transilvania, Școala Populară de Artă “Liviu Borlan” din Baia Mare și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș.

Pin It on Pinterest

Share This